Ασκήσεις & Ερωτήσεις στη Χημεία Γ’ Λυκείου Θετικής Κατεύθυνσης & Επιστημών Υγείας, σε όλη την εξεταστέα ύλη [2021-2022]

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε μαθήτριες και μαθητές της Γ’ Λυκείου, που θέλουν να μελετήσουν όλη την ύλη της Χημείας γρήγορα, άμεσα, έξυπνα και αποτελεσματικά. Το μοναδικό στο είδος του βιβλίο, με βάση τη νέα ύλη [2021-2022] και προτεινόμενη σειρά διδασκαλίας των κεφαλαίων, είναι κατάλληλο για το πρώτο πέρασμα της απαιτητικής ύλης αλλά και για επανάληψη. Το ανά χείρας βιβλίο ενδείκνυται για καθηγητές /καθηγήτριες Χημείας αλλά και για υποψήφιους/υποψήφιες της Γ΄ Λυκείου.

Συγγραφέας

Δρ. Παναγιώτης Κουτσομπόγερας

Category:

21,20 

Description

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε μαθήτριες και μαθητές της Γ’ Λυκείου, που θέλουν να μελετήσουν όλη την ύλη της Χημείας γρήγορα, άμεσα, έξυπνα και αποτελεσματικά.

Το μοναδικό στο είδος του βιβλίο, με βάση τη νέα ύλη [2021-2022] και προτεινόμενη σειρά διδασκαλίας των κεφαλαίων, είναι κατάλληλο για το πρώτο πέρασμα της απαιτητικής ύλης αλλά και για επανάληψη.

Μέσα σε ένα πλαίσιο  1111+1 ασκήσεων & ερωτήσεων, συνολικά, καλύπτεται πλήρως και εκτενώς όλη η ύλη, οργανωμένη σε 9 κεφάλαια, ενώ, μέσα στις ασκήσεις εμπεριέχεται και όλη η θεωρία.

Για την πληρέστερη κάλυψη της απαραίτητης θεματολογίας περιλαμβάνονται θέματα προηγούμενων Πανελλαδικών εξετάσεων καθώς και θέματα από άλλους διαγωνισμούς.

Το βιβλίο αφουγκράζεται τις απαιτήσεις των Πανελλαδικών εξετάσεων χωρίς περιττές πληροφορίες, παραμένοντας κοντά στη φιλοσοφία των θεμάτων.

Περιέχονται ηλεκτρονικοί σύνδεσμοι για όλα τα θέματα των Πανελλαδικών εξετάσεων καθώς και του ΠΜΔΧ (Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Χημείας).

Το ανά χείρας βιβλίο ενδείκνυται για καθηγητές /καθηγήτριες Χημείας αλλά και για υποψήφιους/υποψήφιες της Γ΄ Λυκείου.

Καλή επιτυχία με τους στόχους σας !

 

Με εκτίμηση,

Ο συγγραφέας

Παναγιώτης Κουτσομπόγερας, Χημικός MSc, PhD

Ρίξτε μια ματιά στο βιβλίο

Additional information

Συγγραφέας

Δρ. Παναγιώτης Κουτσομπόγερας

Format

Paperback

Language

Ελληνικά

Publisher

Mandarin Books

Year Published

2021