⋅ 2000: Πτυχίο από το Τμήμα Χημείας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών.
⋅ 2000: Πτυχίο ειδίκευσης στην Οινολογία.
⋅ 2001: Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (MSc) στη Βιοτεχνολογία Τροφίμων, στο Πανεπιστήμιο του Ulster-Μεγάλη Βρετανία.
⋅ 2007: Διδακτορικό Δίπλωμα (PhD) στο τμήμα Χημείας (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών) στη Βιοχημεία / Χημεία Τροφίμων με θέμα Διδακτορικής Διατριβής: “Αλκοολικές δεϋδρογονάσες του βακτηρίου Methylobacterium extorquens και της φράουλας Fragaria x ananassa (cv Elsanta). Απομόνωση, μελέτη, έκφραση και σύγκρισή τους.”
⋅ 2020: Έκδοση των βιβλίων “55 ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΗΜΕΙΑ Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ” (Εκδόσεις Κόσμος) & “ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΤΗ ΧΗΜΕΙΑ Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ” (Εκδόσεις 24 Γράμματα).
⋅ 2021: Έκδοση του βιβλίου “ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΟΠΠΕΠ (ΙΕΚ)” (Εκδόσεις 24 Γράμματα).
⋅ 2008-Σήμερα: Καθηγητής Χημείας στη δημόσια Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
⋅ 2003-2007: Καθηγητής Χημείας στην ιδιωτική Εκπαίδευση.
⋅ 2003-2007: Χημικός Αναλυτής (Quality Control) σε Χημικές Βιομηχανίες Φαρμάκων & Τροφίμων.
⋅ 2002-2003: Χημικός Αναλυτής στο Χημείο Στρατού.